Захищено інтереси клієнта, затриманого за підозрою у вчиненні корупційного злочину

Адвокатське об’єднання “Єфімов та партнери” захистило інтереси клієнта, якого було затримано працівниками Національного антикорупційного бюро України в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні корупційного особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Так, Національним антикорупційним бюро розслідується кримінальне провадження за фактом отримання службовою особою неправомірної вигоди в особливо великому розмірі за ч. 4 ст. 368 КК України.

Після затримання клієнта у вищевказаному кримінальному провадженні до Вищого антикорупційного суду детективами НАБУ за погодженням з прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури було подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 3,7 млн. грн.

Завдяки правильно вибраній правовій позиції та стратегії захисту, Вищим антикорупційним судом за результатами розгляду клопотання НАБУ про обрання запобіжного заходу відносно клієнта, зменшено суму застави з 3,7 млн. грн. до 700 тис. грн.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *