Консультуємо корпоративних клієнтів з питань бронювання та мобілізації

Одними з основних питань для бізнесу в умовах воєнного стану для підтримки стабільної роботи є обізнаність в питаннях бронювання та мобілізації.

Адвокатською фірмою «Єфімов та партнери» в онлайн режимі проведено консультування великого агропідприємства з питань бронювання та мобілізації. У заході прийняло участь керівництво агрокомпанії та всі бажаючі працівники.

Кожному було надано можливість поставити запитання спікеру та отримати вичерпну відповідь. Найпоширенішими були питання щодо вручення повісток та підставах виїзду за кордон військовозобовʼязаних. Тривав такий івент одну годину.

Онлайн захід провів Старший Партнер АФ «Єфімов та Партнери» Сергій Кишкань, який консультує по вищевказаним питанням та є активним учасником волонтерського руху «Адвокати Збройних Сил України».

Нагадаємо, що наша фірма проводить низку тренінгів як “живих”, так і в онлайн режимі для юридичних осіб. Найпопулярнішими є теми про дії працівників, коли приходять з обшуками правоохоронці та інспекційними відвідуваннями представники Держпраці.

Чи готові ваші працівники як морально, так і інтелектуально до подібних заходів?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *