Додатковий строк для подання інформації про КБВ та структури власності

08 жовтня 2021 року Верховною Радою України прийнято Закон України “Про внесення зміни до Закону України “Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення””.

Вказаним Законом змінено пункт 4 розділу X “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», а саме перенесено ще на 9 місяців кінцеву дату для подання юридичними особами державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності.

10 жовтня 2021 року вказаний Закон набрав чинності, тому у юридичних осіб з’явились додаткові 9 місяців для подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності.

Не зважаючи на це, краще не відкладайте на останній день цю процедуру. І пам’ятайте, що ми все ще можемо супроводити її для Вас!