Стягнуто заборгованості за договорами про надання послуг

Керівним Партнером Адвокатського об’єднання «Адвокатська фірма «Єфімов та партнери» Олександром Єфімовим надано послуги клієнту з підготовки та подання в господарські суди позовних заяв зі стягнення заборгованостей за договорами про надання послуг.

Чіткий виклад фактичних обставин справи, зрозуміле правове обґрунтування та точний розрахунок заборгованостей і штрафних санкцій мали свій вплив на відповідачів.

У зв’язку із чим результат не примусив себе довго чекати, оскільки обидва відповідачі, не чекаючи оприлюднення господарськими судами ухвал про відкриття провадження у справі, звернулись з пропозиціями до клієнта про відшкодування заборгованості, укладення мирової угоди та закриття провадження у господарських судах.

Мільйонні заборгованості клієнт отримає в короткі строки, при цьому особливо не перевантажуючи з цього приводу судову систему.

Окрім згаданих справ Олександр Єфімов має позитивну практику з вирішення й інших господарських спорів, чим охоче ділиться з усіма клієнтами, яким надає правову допомогу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *