МИ НЕ МОЖЕМО НЕ ДОМОВИТИСЯ!!!

Вітаю,

є думка, що людина – то така істота, яка до усього звикає. Нажаль, це схоже на правду. Навіть до самої війни ми поступово звикаємо. Стаємо більш цинічними в одних речах, та більш емоційними – в інших.

Але зараз про життя.

Я тут поспілкувався з Клієнтами і дійшов от якого висновку: за пару – трійку тижнів перед багатьма підприємцями постане альтернатива або відновлювати свій бізнес, або змиритися з його втратою та закрити.

Відновлювати чи закривати бізнес – то також процес, який вимагає певних юридичних дій. Тому пропоную ВАМ ці дії вчинити вже. Принаймні про них почати думати.

Наразі є певні питання, які можна вирішити вже зараз з мінімальними втратами для підприємства. Наприклад, можна скористатися п.165.1.54. ПКУ і, зупинивши трудові відносини, виплатити своїм працівниками благодійну допомогу без ПДФО, ВЗ та ЄСВ. І це не є пропозицією ухилитися від сплати податків, це пропозиція утриматися на плаву та більш ефективно і довше прожити за рахунок «подушки безпеки», скориставшись «воєнним» податковим законодавством.

Або можна перейти на спрощену систему оподаткування зі ставкою ЄП – 2% та усю (яку потрібно і можна) кредиторську заборгованість «списати» на фінансовий результат.

Тобто я пропоную проаналізувати усі можливості, які є зараз, та використати їх максимально ефективно.

По оплаті наших послуг не переймайтеся: МИ НЕ МОЖЕМО НЕ ДОМОВИТИСЯ!!!

Замовте нашу консультацію в один клік. Вам сподобається, як ми консультуємо.

 

Олександр Єфімов,
Керівний Партнер, доктор філософії права, доцент, адвокат, аудитор, член Науково-консультативної ради Верховного Суду

Моніторинг