Чому Вам слід працювати з нами. Причина №3

Вітаємо вас, наші шановні Клієнти!

Продовжую знайомити Вас з причинами, через які Вам варто працювати з нами. Сьогодні причина № 3 з нашого списку:

«У нашій діяльності ми спрямовані на найекономніший шлях вирішення питання клієнта: по можливості уникаємо судових процесів, оптимізуємо зайнятість працівників в залежності від погодинних ставок, повідомляємо, яку частину дій клієнт може виконати своїми силами, щоб не рахувати наш час».

Перше запитання, що його від нас чує Клієнт, який звернувся до нас у конфліктній ситуації звучить так: «Вас цікавить справедливість чи економіка?».

Є Клієнти, які за будь-яку ціну прагнуть справедливості. А питання економічної доцільності відновлення цієї справедливості для таких Клієнтів – не найперше у шкалі пріоритетів.

Та більшість Клієнтів таки прагнуть економно витрачати свої кошти. Для таких Клієнтів ми обираємо найекономніший шлях оплати наших послуг:

якщо певну роботу чи її частину може виконати помічник адвоката, то виконує саме він, оскільки вартість його послуг для нашого Клієнта нижче, аніж вартість Старшого Партнера;
якщо до виконання певної роботи ми можемо задіяти персонал Клієнта, ми це робимо обов’язково. Йдеться про роботу секретаря, кур’єра, водія…;
якщо є можливість вирішити конфлікт у позасудовому порядку, ми обов’язково рекомендуємо Клієнту це, адже суд – це завжди дорожче (для Клієнта) і завжди довше;
та якщо ми не можемо уникнути судової процедури, то робимо усе можливе для відшкодування Клієнту вартості наших послуг. Найбільша сума вартості наших послуг, які нашому Клієнту відшкодували податківці складає 220 тисяч гривень. Були й менші суми.

А ще ми ЧЕСНО рахуємо витрачений нами час. Принаймні, наші Клієнти не мають сумнівів щодо цього.

Олександр ЄФІМОВ, Старший Партнер