Чому Вам слід працювати з нами. Причина №4

Вітаємо вас, наші шановні Клієнти!

Коли до нас в офіс приходять представники банку чи рекламної агенції, чи просто постачальник кави та пропонують свої послуги, я завжди прошу назвати причину, та бажано не одну, чому нам слід з ними співпрацювати. Сьогодні причина № 4 з нашого списку, яка пояснює, чому Вам варто таки співпрацювати саме з нами:

«4. Ми вміємо пояснювати, спрощуючи сприйняття клієнтом юридичних термінів, перекладаємо з юридичної на доступну клієнтові мову».

Якщо Ви були в суді і слухали проголошення судом рішення, то Ви точно зрозумієте, чому Клієнт може після цього запитати: «Ми виграли чи програли? Бо я нічого не зрозумів». І дійсно, юридична мова буває іноді настільки складною, що людині без спеціальної освіти не легко зрозуміти, про що говорять юристи.

Ми ж вміємо пояснювати не лише Клієнтам, а й навіть суддям. Наприклад, чому коньяк – може бути кваліфікаційним активом, а принтер чи сканер – ні; чому акт перевірки не суперечить закону, а рішення податкового органу, прийняте на його підставі, – суперечить; чому Верховний Суд помиляється в певній ситуації, а ми – ні; чому протокол розподілу прибутку від спільної діяльності є доказом отримання прибутку учасником такої діяльності, але не є доказом отримання коштів таким учасником.

Саме тому, що ми вміємо читати закони і пояснювати їх, з нами радяться Клієнти, податківці, судді Верховного Суду по тих чи інших питаннях. Саме тому, що ми вміємо «перекладати» з юридичної мови на бухгалтерську і навпаки.

Щоб перевірити це, потрібно просто стати нашим Клієнтом.

Олександр ЄФІМОВ, Старший Партнер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *