Про “захисників” платників та про їх благі наміри

І знову податок на нерухомість і плата з землю. Нагадаю, що платники цих податків за ЗАКОНОМ звільнені від їх сплати з 1 березня минулого року. Та от представники влади, які нібито піклуються про платників податків, стверджували і стверджують, що платники податків цими пільгами скористатися не вправі.

Спочатку платники були позбавлені цього права ніби через те, що КМУ ніяк не затверджував перелік територій, на яких ця пільга діяла.

А от тепер, після появи такого переліку, платники усе одно не можуть цієї пільгою скористатися (стор.2 Моніторингу). Тепер через те, що в цій постанові КМУ відсутнє посилання на ПКУ.

«Захисники» платників стверджують: «Я б діяла за законом: є чіткі норми, що стосуються щонайменше «першого» періоду звільнення, – з 1 березня 2022 року по 31 грудня 2022 року», але при цьому закидають у медіа простір думку про те, що цією пільгою скористатися НЕМОЖЛИВО.

От і думай тепер, захисники вони платників чи когось іншого? Та чи благими намірами встелений їхній шлях?

Ми ж залишаємося зі своєю думкою. Вона тут: https://t.me/BICHUK_ykp/2048

Ми працюємо, надаємо юридичні послуги.

Щодо оплати наших послуг не переймайтеся: МИ НЕМОЖЕМО НЕ ДОМОВИТИСЯ!!! Тим більше у цей час.

Замовте нашу консультацію в один клік. Вам сподобається, як ми консультуємо.

Oleksandr YEFIMOV

Senior Partner, Doctor of Philosophy in Law, associate professor, lawyer, member of the Scientific Advisory Council of the Supreme Court

Підписатись на Моніторинг