Допомогти отримати бажаний результат?

Вітаємо Вас!

Сьогодні про передбачливість.

Не потрібно нікого переконувати в тому, що теперішні думки та дії матимуть для нас певний результат в майбутньому. Ми знаємо, яким хочемо бачити останній, але не завжди певні у тому, як його отримати. Ось і звертаємось за порадами до лікарів, тренерів, маркетологів, юристів…

Суб’єкт господарювання, який отримав ППР на суму більше 5 млн грн, явно хоче не тільки їх скасувати, а й стягнути з податкового органу витрати на адвоката. І чи не «нахабно» при цьому стягувати більше 170 тис. грн з держоргану? Абсолютно ні! Варто лише підібрати необхідні обґрунтування та надати докази, тобто подумати і певним чином діяти. От і апеляційний суд був такої ж думки минулого місяця, переглядаючи ухвалене на користь нашого Клієнта рішення та залишивши його в силі (http://reyestr.court.gov.ua/Review/87078743, http://reyestr.court.gov.ua/Review/84896580, http://reyestr.court.gov.ua/Review/85709133, http://reyestr.court.gov.ua/Review/87078670. ) .

Досягнути інші бажані для нашої Фірми результати – «подвійну» перемогу адвоката Ірини Висіцької у рейтингу LIGA ZAKON AWARDS та отримання Керуючим Партнером, адвокатом Олександром Єфімовим звання «Адвокат року 2019» від Асоціації адвокатів Україні, допомогли нам саме Ви. Адже подібні нагороди є також відображенням вчорашніх наших дій отримати сьогодні бажаний для Вас результат.

А зараз загадка.

За кілька минулих місяців сайт журналу «Вісник. Офіційно про податки» увійшов до провідної п’ятірки бізнес-сайтів України http://top.bigmir.net/show/business_and_finances/. А Пленум Верховного Суду затвердив новий склад Науково-консультаційної ради, який «стане дієвим дорадчим органом ВС». До обох цих подій ми маємо причетність: в першому випадку – є авторами, в другому – наш Керуючий Партнер став членом такої ради.

То чи мають бути сумніви щодо того, чи можемо ми підказати Вам, як досягнути бажаного результату?

Наталія Брожко, Партнер, юрист

Підписатись на Моніторинг