Обережно! Ваш шаблон договору шкодить Вам!

Щоразу ми відверті з Вами. І сьогодні так чинитимемо. А саме застережемо, що Ваш шаблон договору несе ризики для Вас. І ось про що ми.

Не маєте в штаті юриста або ж юрист – спеціаліст у іншій сфері? Тоді ми майже впевнені у використанні Вами шаблонів договорів, які не те що позбавляють вас податкових преференцій, а й несуть величезні ризики майбутніх санкцій контролюючих органів та фінансових втрат в межах виконання договірних зобов’язань.

Чому МИ здатні ВАМ допомогти?

Серед нас адвокати, аудитори, податкові консультанти, член Науково-консультаційної ради Верховного Суду, доктор філософії права… Ви лиш уявіть, як наш досвід, комплексні знання та можливості допоможуть застерегти Вас від потенційних ризиків та усунуть вже наявні порушення. Лише дайте нам проаналізувати Ваш договір.

Бо ж ми охоплюємо податки та інтелектуальну власність, конкурентне та антимонопольне законодавство, питання землі, фінансового регулювання та фінансових послуг тощо.

Що ВИ отримаєте?

Перелік ризиків, небезпечних умов та альтернативну безпечну редакцію, пораду щодо податкової оптимізації (за можливості), просте роз’яснення наслідків застосування складних термінів, юридичне оформлення Вашої ідеї/бізнес-плану тощо.

Чого це Вам коштуватиме?

1 сторінка (шрифт – “Times New Roman”; текст – кегель 12; інтервал – 1) – 100 грн.

Напишіть нам або зателефонуйте, щоб переконатись: iryna.ovdiichuk@yefimov-partners.com або +38 068 985 08 75 (контактна особа – Ірина Овдійчук). Або ж зверніться до одного з наших адвокатів/юристів, з якими Ви вже встигли плідно попрацювати.

Нам і цього разу є чим здивувати Вас! ?

Наталія Брожко, Партнер, адвокат

Підписатись на Моніторинг