Захищено інтереси клієнта у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 286 КК України

Адвокатською фірмою «Єфімов та Партнери» захищено інтереси клієнта, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України «ДТП», внаслідок якого загинула людина.

Досудове розслідування, яке тривало шість місяців, здійснювалося СУ ГУ НП у м. Києві. За результатами проведеного досудового розслідування кримінальне провадження було направлено для розгляду по суті до Шевченківського районного суду м. Києва.

Завдяки правильно обраній стратегії захисту судовий розгляд кримінальної справи пройшов за один день з підготовчим і судовим засіданням, клієнту призначено практично мінімальну міру покарання за вчинення такого кримінального правопорушення у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим строком тривалістю два роки і додатковим покаранням у вигляді позбавлення прав керування транспортним засобом строком один рік шість місяців.

Захист клієнта здійснював Старший Партнер Адвокатської фірми  «Єфімов та Партнери» Сергій Кишкань, який очолює напрям кримінального права та захисту бізнеса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *