Чому Вам слід працювати з нами. Причина №7

Вітаємо вас, наші шановні Клієнти!

Ще одна причина працювати саме з нами та отримувати наші адвокатські послуги – причина № 7 з нашого списку про шаблони, або як їх ще називають «коза» договору чи іншого документу:

«7. Ми не працюємо з шаблонами. Кожне питання клієнта сприймаємо як нове, не втрачаємо можливості інакше поглянути на питання та вирішити його ефективніше, ніж ми це робили раніше.».».

Працювати по шаблону – означає менше думати, бути менш креативним, копіювати когось чи щось. Копіюючи когось чи щось, ми можемо створити гарну копію, але точно не шедевр. А от створити шедевр позовної заяви, копіюючи її, точно неможливо.

Д.Ф.Енрайт якось висловився щодо шаблонів так: «Найкращий спосіб завалити справу – діяти за шаблоном». Тому ми не працюємо з шаблонами. Кожного разу ми розпочинаємо з нуля. Це якщо шаблоном не вважати фаховий досвід кожного з нас, який допомагає створювати шедевр.

Беззаперечно, з шаблонами робота йде швидше. Але також, беззаперечно, що в цьому разі втрачається індивідуальний підхід. Тож ми обрали для себе працювати кожного разу як уперше.

В одній італійській книзі якось прочитав такий підхід лікарів зі сходу: «Справжній лікар не лікуватиме однаково двох пацієнтів з однаковим діагнозом».

Наразі маємо 5 судових справ по одному клієнту, де відповідач один і той самий, і предмет спору майже однаковий. Але ми склали 5 різних позовних заяв по кожному договору. Хіба що назву суду та сторін скопіювали.

Хіба це не причина, щоб працювати саме з нами???

Олександр ЄФІМОВ, Старший Партнер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *